saatnya mulai jambak2 rambut in frustration.

tsk. ngeselin deh ngerjain program baru. adaaa aja yg gak beres. apalagi mengingat akhir2 ini gw sungguh malas bekerja. 😀 hmph.

oh well, i’ve been busy, but i’ll be even busier, what with the start of the shooting (this wednesday, insyaYesus.) i don’t think i’ll be able to write as often. kalau gw masih hidup for the next 2 weeks, it’ll be a miracle. but on the bright side, it’ll only be for 2 weeks. after that… i’m oooooffffffffff!!! yayyyyyyy. can’t wait can’t wait can’t wait. can’t wait to fly out of jakarta, can’t wait to see him, can’t wait to do the things i’ve planned to do… ohhhh goodie.

i do, however, seem to still have time to check my facebook and twitter. 😀 walaupun gak ada update yg signifikan, tapi tetep aja… rasanya gatel kalo gak bisa cek.

oh ya, ini ada dua gambar yg mau gw share. :D, 1 dapet dari fb, 1 lagi dari twitter.

ini adalah komik baru dari temen gw si vbi djenggotten. isinya ngulik2 soal facebook. salah satu contohnya:

(click to enlarge)

perhatikan note di pojok kanan bawah. ini pengalaman pribadi tuh.. secara di kantor pernah kejadian. tapi untungnya belum kejadian seperti yang dibawah ini yaaaa.. :

on second thought…. why not. i’m sure many people would dance jovially if this had happened to the ‘istri pintar’ in my office. 😀 😀 😀

Advertisements

2 thoughts on “saatnya mulai jambak2 rambut in frustration.

  1. ohh gosh, our "istri pintar".. the pintarest istri at the office… however…she's only pintar at ketawa ketawa bodoh hohohohohoho…we arent' jealous, are we??because she aint worth my jealousy…huahahahahahahaha

  2. Hahaha… posting of the day!Bener banget tuh, kalo aku pantang ngegosip soal kerjaan di fesbuk ataupun blog. Taboo. Ntar bisa berabe kalo dibaca bosss/client.Pa kabar jeung ? 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s