where’s santa?

malam2 stuck nungguin reading yang gak kelar2 sama sutradara yang gak hobi nongkrong di rumah (dan menganggap semua orang berpendapat sama…), kok jadinya nonton film jadul yang sungguh GAK BANGET di trans:


can’t imagine why, for the love of God, anyone would wanna make a movie about the most boring creature on earth (well maybe not the most boring, but certainly one of..) and turn them (the creatures, i mean) into some sort of man-eating-monsters?!?!?! damn. aneh banget. dan lebih aneh lagi ketika di opening title ada tulisan “based on a novel by…”. ARGHHHHHHHH!!!!
what stupid person would actually write about this kinda plot? and WHO would be stupid enough to actually think “hey!! bagus nih ceritanya!! kayaknya keren kalo dibikin filmnya?!?! ya gak ya gak ya gak?!

anyway, xmas’s coming near. i still have shootings until 23rd (actually, shoot continues up until 24th, but i got the xmas eve off. haha. finally can go to church again), and then more on the 27th & 28th, and after that.. HOLIDAYS until 1st jan. yippykayayyyy! too bad mall2 di sini gak terlalu gembar gembor nuansa natal. kenapa ya? padahal nuansa natal tuh bikin orang pengen belanja loh. beneran deh. coba aja liat spore…. gak ada salju tapi karena dipasangin ornamen2 natal… banyak orang bawaannya jadi pengen blanja blanji, terutama makanan. ya gak? huuh. and i do wish santa’s coming to my house for real. i have a wish or two………..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s